De beste fonts voor je flyer!

winactie

Flyers waar geen tekst op staat, dat zie je niet heel vaak. Er wordt nog wel eens vergeten hoe belangrijk de tekst en vooral het ‘uiterlijk’ van deze tekst is. Het is namelijk de manier waarop je op dat moment praat met de lezer. Fonts, of ook wel lettertypes, hebben daarin een grote rol. Zoveel smaken, zoveel lettertypes: de mogelijkheden lijken bijna eindeloos. Maar hoe zorg jij voor het beste resultaat en voorkom je dat je de plank mis slaat? Welkom in de wereld van de fonts. Wij leiden je graag rond!

Lees verder

01-02-2022
 

Dibond, wat is dat eigenlijk?

Dibond

Dibond is erg geschikt voor buitengebruik. Het is een materiaalsoort van 2 lagen aluminium met daartussen een harde kern van polyethyleen. Hierdoor is het zeer stevig en ook meteen een zwaar plaatmateriaal. Ontdek alle toepassingsmogelijkheden in dit blog.

Lees verder

05-01-2022
 

Verrassen met drukwerk

drukwerk inspiratie

Met drukwerk kun je helemaal losgaan. Want naast dat jij natuurlijk een gaaf ontwerp hebt, zijn de mogelijkheden om op te vallen eindeloos! Je kunt je drukwerk namelijk op veel verschillende manieren afwerken. Op zoek naar inspiratie? We helpen je in dit blog op weg en geven je 3 ideeën.

Lees verder

16-12-2021
 

De voordelen van bedrukte verzenddozen op een rijtje

verzenddozen bedrukken

Verstuur jij jouw producten nog steeds in die blanco en saaie standaard verzenddozen? Wist je dat dat ook helemaal anders kan? En dat zonder enorme bedragen uit te geven aan exclusieve verpakkingen of grote oplages waar je helemaal niet op zit te wachten. Een verpakking is namelijk veel meer dan alleen een omhulsel van jouw product. Hebben in dit blog de voordelen van persoonlijke verzenddozen voor je op een rijtje gezet!

Lees verder

24-11-2021