Flyers maken met deze 5 tips

flyer maken

Dus jij wilt een flyer maken? Een goed idee! Maar waar begin je? Om het maximale uit je flyers te halen, geven wij je een aantal goede tips! Zo weet jij dat je de juiste keuze maakt voor de flyers en waar je op moet letten bij het ontwerp. Wij zetten alles overzichtelijk voor je op een rijtje in dit blog!

Lees verder

02-12-2022
 

Een raamsticker bevestigen, zo doe je dat

raamstickers bevestigen

Je hebt een groot raam waar je wat mee wilt. Dan kom je al snel uit bij een raamsticker drukken. Niet zo gek ook, dit is namelijk een product dat je in alle vormen en maten kunt krijgen. Letterlijk. Dat, in combinatie met een eigen ontwerp, zorgt voor een sticker dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Met alleen de sticker ben je er nog niet. Je wilt deze natuurlijk ook zo mooi mogelijk bevestigen. Wij laten je zien hoe je dat doet en waar je op moet letten!

Lees verder

19-04-2022
 

Proost op je bierviltjes!

bierviltjes

Handig, zo’n bierviltje! Geen kringen op je tafel, snel even een nummer noteren als je smartphone weer eens leeg is of gewoon om spelletjes mee te doen. Maar een bierviltje kan zoveel meer zijn, zoals een mooie aanvulling op je marketingstrategie. Hoe je dat het beste aanpakt? Check dit blog!

Lees verder

08-02-2022
 

Welk font gebruik ik voor mijn brochure?

Brochures

Een brochure is één van de meest populaire producten bij Flyerzone. Niet zo gek ook, want je kunt er alle kanten mee op. Van programmaboekje via een tijdschrift tot een productcatalogus. Vaak staan in brochures langere stukken tekst. Hoe zorg je er nou voor dat deze teksten ook goed en vlot gelezen kunnen worden? Fonts - een ander woord voor lettertypes - zijn daarin erg belangrijk. In dit blog lees je alles over brochures, de opmaak en natuurlijk de fonts. Lees je mee?

Lees verder

01-02-2022