Welke materialen kiezen voor je vlaggen?

Materialen vlaggen

Vlaggen bedrukken, een goed product om je bedrijf mee te promoten. Het zijn opvallende producten die je vaak op veel plekken ziet wapperen. Vlaggen zijn er dan ook in verschillende maten en materialen. Dit is ook wel belangrijk aangezien ze op vele manieren gebruikt kunnen worden. In dit blog gaan we langs een aantal materialen. Lees mee en kijk welke het beste bij jou past!

Lees verder

02-07-2024
 

Val op met je visitekaartjes!

Afwerking visitekaartjes

Visitekaartjes laten drukken is niet meer te missen als je wilt beginnen met netwerken. Geef eenvoudig je contactgegevens door aan mensen door simpelweg een visitekaartje te geven. Echter zijn ze vaak hetzelfde. Een klein kaartje met een afmeting van 5,5 x 8,5 cm. Maar hoe leuk is het om juist op te vallen met je visitekaartje? In dit blog lees je hoe je dit doet!

Lees verder

18-06-2024
 

Duurzaam drukwerk met een FSC® keurmerk

FSC drukwerk

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en staat hoog op de agenda van elk bedrijf. Ook in de drukwerksector wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Grote stappen worden gezet in het productieproces en er wordt goed gekeken naar de gebruikte materialen. Een goed voorbeeld hiervan is het FSC®-keurmerk voor papier. Wat dit keurmerk precies inhoudt, lees je in dit blog!

Lees verder

24-05-2024
 

Online of offline marketing, voor welke moet ik kiezen?

Online en offline drukwerk

Het internet verandert voortdurend, waardoor veel bedrijven hun focus op offline marketing verliezen. Maar offline marketing is nog steeds effectief. Door online en offline te combineren, krijg je een sterke campagne met een groot bereik. In ons blog leggen we uit wat offline en online marketing zijn, hoe je ze combineert en hoe je succes meet.

Lees verder

10-05-2024