Welke materialen kiezen voor je vlaggen?

Materialen vlaggen

Vlaggen bedrukken, een goed product om je bedrijf mee te promoten. Het zijn opvallende producten die je vaak op veel plekken ziet wapperen. Vlaggen zijn er dan ook in verschillende maten en materialen. Dit is ook wel belangrijk aangezien ze op vele manieren gebruikt kunnen worden. In dit blog gaan we langs een aantal materialen. Lees mee en kijk welke het beste bij jou past!

Lees verder

02-07-2024
 

Duurzaam drukwerk met een FSC® keurmerk

FSC drukwerk

Duurzaamheid is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en staat hoog op de agenda van elk bedrijf. Ook in de drukwerksector wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Grote stappen worden gezet in het productieproces en er wordt goed gekeken naar de gebruikte materialen. Een goed voorbeeld hiervan is het FSC®-keurmerk voor papier. Wat dit keurmerk precies inhoudt, lees je in dit blog!

Lees verder

24-05-2024
 

Populair drukwerk voor in de horeca!

horeca drukwerk

De zomer komt eraan en het horeca seizoen is in bloei. Een goed moment om te kijken of je drukwerk nog up-to-date is. Van bedrukte menukaarten in je restaurant tot geborduurde handdoeken in je hotel. Drukwerk is het perfecte middel om je horecagelegenheid te promoten en aan te kleden. Maar wat voor drukwerk mag niet ontbreken? Na het lezen van dit blog weet je precies wat jij moet doen om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

Lees verder

24-04-2024
 

Hoeveel flyers heb ik nodig?

Hoeveel flyers heb ik nodig?

Het is tijd om je product of dienst te promoten. Het drukken van flyers is een manier om relatief eenvoudig veel mensen te bereiken! Maar hoeveel flyers heb je nodig om iedereen te bereiken die je wilt bereiken? In dit blog leggen we in stappen uit waar je over na moet denken om genoeg flyers te hebben om je doel te bereiken!

Lees verder

10-04-2024